Klassiset ripsien pidennykset


Klassisista ripsissä liimataan yksi ripsikuitu aina yhteen sopivan mittaiseen asiakkaan omaan ripseen. Tällä menetelmällä saat siis suunnilleen yhtä tuuheat ripset kuin sinulla itselläsi on. Toki kuidut ovat omaa ripseäsi paksumpia ja siten luovat hiukan tuuheamman vaikutelman. Klassisilla ripsillä onnistuu hyvin niin sanottu  luonnollisen ripsivärimäinen lopputulos. Tätä menetelmää suosittelemme mieluiten hiukan vahva ripsisimmille asiakkaille, sillä klassiset ripsikuidut ovat painavempiä kuin volyymit. Saatavillä olevat kuidut ovat 0.10-0.20 mm paksuja läpimitaltaan ja pituuksia löytyy 7-13 mm asti.
Varaathan uusien ripsienlaittoon noin 2 tuntia aikaa.

RIPSIEN PIDENNYKSET

Volyymi ripsien pidennykset


Volyymi ripsissä liimataan useamman ripsen viuhka aina yhteen asiakkaan omaan ripseen. Volyymi ripset ovat klassisia ripsiä ohuemmat ja kevyemmät mikä mahdollistaa tuuheamman lopputuloksen. Volyymiripsillä on mahdollista tehdä hyvinkin erilaisia ripsiä: luonnollisesta näyttävään, riippuen asiakkaan toiveista, oman ripsen kunnosta ja silmän mallista. Hoitolassamme on tällä hetkellä käytössä eri kokoisia ripsiä, pituudet 6-15 mm ja läpimitta 0,03-0,07 mm näillä pystymme luomaan juuri sinulle sopivat ripset.
Varaathan uusien ripsienlaittoon noin  2 h 30 min aikaa.
Huomioitavaa ennen ripsienpidennysten laittoa:
- Tulethan paikalle ajoissa. (5-10 min riittää)
- Tulethan ripsien laittoon aina pestyillä meikittömillä silmillä. Ethän halua, että meikinpoistoon kuluu aikaa sinun ripsiesi laitto ajasta. Varaamme aikaa uusiin ripsiin 2-2 h 30 min aikaa ja huoltoihin 1-2 h joten aika on rajallinen ja hinta määräytyy ajan perusteella.
- Ethän tule kipeänä ripsienlaittoon. Vastustuskykysi on silloin alempana ja voit herkemmin altistua liimahöyryille tai jopa herkemmin allergisoitua. Ethän halua tartuttaa tekijää ja muita hänen asiakkaitaan.
- Varaa aikaa uusiin ripsiin 2-2h 30 min ja huoltoihin 1-2 h.

Huomioitavaa ripsienpidennysten laiton jälkeen 24 h:
-  Vältä ripsien kastelemista 24 h, pitkiä kuumia suihkuja, uimista ja saunomista 2-3 vuorokautto ripsien laiton jälkeen
- Silmämeikin käyttöä, varsinkin öljypohjaisia meikkejä tai niiden poisto-aineita
- Vatsallaa /kyljellään nukkumista
- Älä käytä ripsientaivutinta
- Huollata ripsienpidennyksiäsi säännöllisesti noin 2-5 viikon välein, huollossa sinulla tulisi olla noin 2/3 osaa kuituja jäljellä

Kysy rohkeasti lisää ripsienpidennys ammattilaisiltamme!

Näin ripsienpidennyksesi säilyvät kauniina ja puhtaina:


Ripsienpidennyksistä huolehtiminen ja niiden puhtaana pito on erittäin tärkeää. Ripset tulee pestä huolellisesti päivittäin niille tarkoitetulla puhdistusaineella. Tähän tarkoitukseen löydät hoitolastamme ripsienpuhdistamiseen tarkoitetun vaahtopesuaineen ja helppokäyttöisen harjan. Pelkkä vesipesu ei siis riitä. Pesemättömät ripset keräävät öljyä, hikeä, meikkiä ja rähmää iholta ja muodostavat näin oivan kasvualustan bakteereille. Kiinnitä erityisesti huomiota ripsien tyven puhdistamiseen. Huono ripsihygienia voi johtaa esimerkiksi silmäluomen tulehdukseen, blefariittiin. Tälläisissä tapauksissa ripsienpidennykset tulee poistaa, siksi aikaa, että tulehdus saadaan hoidettua. Huolehdithan siis ripsiesi hygieniasta! Hyvä puhtaanapito myös pitää volyymiripsi viukasi avoimina, kauniina ja tuuheina. Eivätkä ne silloin mene suppuun. Muistathan myös harjata hellävaraisesti ripsiäsi ripsiharjalla.

Suosittelemme välttämään silmämeikin käyttämistä, erityisesti ripsivärin käyttöä. Se on yksi ripsienpidennyksiesi pahimmista vihollisista, sen sisältämien öljyjen tähden. Ethän myöskään käytä vedenkestävää ripsiväriä! Jos kuitenkin käytät ripsiväriä huollon aikana kolojen paikkaamiseen, löytyy hoitolastamme LuxusLashes mascara. Se on vesiliukoinen ja lähtee pois kädenlämpöisellä vedellä. Myös muita öljypohjaisia meikkejä olisi hyvä välttää. Ne voivat vaikuttaa oleellisesti ripsienpidennystesi pysyvyyteen.

Hoitolastamme löydät myös muita laadukkaita Luxuslashes tuotteita jotka sopivat ripsienpidennysten käyttäjille. Näistä esimerkkinä omia ripsiä tuuheuttava ja vahvistava seerumi,  kosteuttava silmänympärysgeeli,  silmänympärysnaamio , kasvovesi sekä puhdistustuotteet. Kysy lisää!
L-salonki Treatment & Training
L-salonki Treatment & Training