Luonnollisen kynnen vahvistus


Asiakkaalle, joka ei halua lisää pituutta kynsiinsä ja haluaa pitää ne mahdollisimman luonnollisina ilman koristeluita, LCN -tuotesarjasta löytyy oma menetelmänsä ainoastaan luonnonkynnen vahvistamiseen. Tässä menetelmässä oman kynnen päälle levitetään suojaava ja vahvistava geelikerros, joka on erittäin ohut ja luonnollisen näköinen. Tällä menetelmällä kynttä ei  pidennetä eikä muotoilla. Geelikerros tukee ja suojaa omaa kynttä. Kynnelle voidaan tehdä ranskalainen manikyyri (eli valkoinen kynnen kärki) geelillä, jolloin se pysyy kauniina huoltovälin ajan.

Keskustele kanssamme millainen menetelmä sopii parhaiten juuri Sinun kynsillesi.
Luonnollisen kynnen vahvistus geelillä L-salongista Luonnolliset ja  kestävät rakennekynnet L-salongista

Luonnollisen kauniit ja kestävät LCN - RAKENNEKYNNET


LCN-rakennekynnet tehdään UV-valokovetteisella, hajutomalla ja myrkyttömällä menetelmällä, jonka pysyvyys perustuu toisiinsa liittyviin molekyyleihin, ei aggressiivisiin kemikaaleihin. Meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia LCN-geelejä, joista löytyy jokaiselle asiakkaalle oikea vaihtoehto.

Kynnet tuntuvat ja näyttävät luonnollisilta, eivätkä kellastu tai värjäänny esimerkiksi kynsilakan vaikutuksesta. Voit itse valita kuinka pitkät tai lyhyet kynsistäsi haluat. Saat kynsiisi myös yksilöllisyyttä erilaisilla koristeilla ja väreillä.

Kynsigalleriaan tästä.

RAKENNEKYNNET

Huollot


Kynsiä täytyy huollattaa ammattilaisella n. 3-5 viikon välein. Huollossa viilataan vanhaa geeliä pois ja täytetään kasvualue. Voit halutessasi vaihtaa kynsiesi ilmettä aina huollon yhteydessä. 
Kynsien päällä voidaan käyttää normaalisti kynsilakkaa. Lakka pysyy kynnellä erittäin hyvin, kuitenkaan kellastuttamatta niitä. Lakka poistetaan asetoonittomalla kynsilakanpoistoaineella.
Rakennekynnet, stiletkynnet sekä kynsikoristelut L-salongista

Kynsikoristelut


Olemme erikoistuneet erilaisiin kynsikoristeluihin. Valikoimassamme on satoja erivärisiä geelejä sekä hileitä, joilla loihdimme kauniita ja yksilöllisiä koristeita kynsiisi. Löydät meiltä myös huimat valikoimat mm. timantteja, paljetteja, helmiä, folioita sekä höyheniä, joilla pystyt halutessasi erottautumaan joukosta.

Meiltä löydät aina uusimmat ideat ja tuotteet kynsiin, käsiin  sekä kynsikoristeisiin.
 
 
 
Ammattitaitoinen kynsimuotoilijatiimi takaa sinulle korkealaatuiset tuotteet sekä uusimmat ideat kynsiisi.
L-salonki Treatment & Training
L-salonki Treatment & Training