KASVOHOIDOT


L-salongista Alissi Brontë kasvohoidot ja erikoiskavohoidot sekä tuotteet. Tehokkaat tulokset uusimmalla Dermia Solution -teknologialla.
Alissi Brontë on Espanjalainen laboratorio, joka on erikoistunut huipputieteellisen luonnonmukaisen kosmetiikan ja meikkisarja kehittämiseen. Alissi Brontë käyttää tuotteissa vain luonnollisia, orgaanisia ja ekologisia raaka-aineita. Lue lisää tästä.

KESTOPIGMENTOINTI


Kestopigmentointi eli kestomeikki on todellinen helpotus naisen elämään! Kestopigmentointi on kulmien, silmänrajojen ja huulien rajojen pysyvää korostamista. Pigmentointi kestää n. 2-5 vuotta ihotyypistä riippuen. Se korvaa joka-aamuisen meikkaamisen ja antaa mahdollisuuden olla huoliteltu myös tilanteissa, joissa meikkiä ei voi käyttää. Lue lisää tästä.
Luxus Lashes

Luxus Lashes -ripset ovat erittäin kevyet, kaareutuvat kauniisti ja näyttävät luonnollisilta. Ripset kiinnitetään asiakkaan omiin luonnollisiin ripsiin yksittäin.

Ripsiä on saatavilla kuutta eri pituutta. Valikoimista löytyy minkki, silkki sekä synteettisiä ripsiä. Mustan värin lisäksi on saatavilla tehostevärit ruskea ja liila sekä juhliin glitteri- tai timanttiripsiä. Lue lisää ripsien pidennyksistä tästä.

RIPSIEN PIDENNYKSET


L-Salongista nyt myös Ripsien pidennykset sekä
- ripsien tuuhennus ja pidennys
- huolto ja täyttö
- koristeet               
- Ripsipermanentit
- Ripsipermanentit sekä kestovärjäykset

KASVOHOIDOT JA RIPSET

Luxus Lashes - Ripsien pidennykset L-salongista
L-salonki Treatment & Training
L-salonki Treatment & Training