Parafiinihoito kuiville käsille  L-Salonki Jyväskylä

Parafiinihoito


Parafiinikylpy on tehokas erikoishoito. Se on erityisen hyvä kuivalle ja kuivuneelle iholle. Jo ensimmäinen hoito antaa näkyviä  tuloksia ja lisäksi parafiinikylpy rentouttaa.
Hoito vahvistaa kudoksia, vähentää kuivuudesta johtuvia ryppyjä ja parantaa verenkiertoa. Ihosta tulee pehmeä ja silkkisen tuntuinen.  Hoitotoimenpiteissä, kuten esim. tulehtuneiden nivelien hoidossa parafiinikylpy on todettu erittäin hyväksi.

KÄSIHOIDOT


Hoitamalla käsiäsi yksilöllisesti valituilla LCN-tuotteilla saat ihon pysymään kauniina ja pehmeänä vuoden ajasta riippumatta. Meiltä perinteisten käsihoitojen lisäksi myös tehokkaat  erikoiskäsihoidot.

Hoitolastamme löydät myös laajan valikoiman käsien-ja kynsienhoitotuotteita, joiden avulla pidät kätesi kauniina ympäri vuoden. LCN hoitotuotteet ovat tehokkaita, koostumukseltaan pehmeitä sekä miedon tuoksuisia.

KÄSIHOIDOT JA JALKAHOIDOT

RAKENNEKYNNET


Luonnollisen kauniit ja kestävät LCN -Rakennekynnet vuosien kokemuksella. Lue lisää tästä.


Luonnollisen kynnen vahvistus


Asiakkaille, jotka haluavat pitää mahdollisemman luonnolliset kynnet. Luonnollisen kynnen vahvistuksessa omaa kynttä ei pidennetä eikä muotoilla. Lue lisää tästä.

Kynsikoristelut


Kynsikoristeilla yksilölliset ja kauniit kynnet, valittavissa satoja erilaisia kynsikoristeita. Lue lisää tästä.

Huollot


Kynsihuolloissa korjataan kynsien kasvusta johtuvat muutokset rakennekynsissä.
Tutustu tarkemmin RAKENNEKYNSIIN  tästä.

Kestolakkaus


Jos rakennekynnet eivät ole sinun juttusi, mutta haaveilet kauniista lakatuista kynsistä, jotka kestävät mahdollisemman pitkään Kestolakkaus voi olla sinun juttusi!

WILDE PEDIQUE
on synteettinen valokovetteinen geeli, joka kovetetaan UV-valon avulla. Wilde Pedique-geelihoidolla varpaankynsistä tulee vahvemmat ja tasaisemmat. Lue lisää tästä.

JALKAHOIDOT

Jaloille tarjoamme perinteisten jalkahoitojen lisäksi myös erikoisjalkahoitoja.

Meiltä löydät myös raikkaat, korkeatasoiset tuotteet jalkojen kotihoitoon.
Jalkahoihot L-salonki - Jyväskylä
 
 
L-salonki Treatment & Training
L-salonki Treatment & Training